Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Propaganda, ki prikazuje nevarnosti ženskih pravic

 
 
13.7.2016, 8:47
Poglejte si neverjetne razglednice iz začetka 19. stoletja, ki so bile uporabljene kot propaganda, s katero so želeli preprečiti pravice ženskam. Ne le, da so moški gledali na te pravice kot neprijetne, ampak tudi nevarne.

Zato so nastale tudi spodaj objavljene razglednice, katere je več kot 15 let zbiral profesor iz ZDA. Verjetno se boste strinjali, da so pretiravali in da se podobne stvari dogajajo še dandanes. Strah je biznis!









































spremenjeno: ursap (13.7.2016, 8:48)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!