Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Brezplačna nadgradnja na Windows 10 še vedno na voljo

 
 
1.8.2016, 16:42
Uporabniki Microsoftovega operacijskega sistema Windows 7 in 8 so imeli do 29.7.2016 na voljo, da svoj operacijski sistem brezplačno nadgradijo na Windows 10.

Sedaj pa je Microsoft oznanil, da je brezplačna nadgradnja na Windows 10 še vedno na voljo za vse, ki uporabljajo pripomočke za ljudi s posebnimi potrebami.

Microsoft igra na karto zaupanja, tako da kakšnega posebnega preverjanja ni in je dovolj, da samo kliknete gumb za nadgradnjo.

https://www.microsoft.com/sl-si/accessib....
spremenjeno: podtalje (1.8.2016, 16:42)
 
 
 
3.8.2016, 12:41
Za test sem včeraj naredil nadgradnjo na podlagi zgornje povezave in je šlo vse normalno skozi.

V postopku ni nobenega preverjanja in je postopek povsem identičen običajni nadgradnji. Po nadgradnji se je tudi aktivacija Windows izvedla povsem normalno.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!