Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Minimalistični tattooji korejskega umetnika

 
 
16.8.2016, 10:38
Nekateri ljudje imajo radi veliko, nekateri pa malo. Nekateri pa zelo malo in tokrat govorimo o tattojih. Playground Tattoo je izreden umetnik, ki živi v Južni Koreji. Specializiran je za ustvarjanje minimalističnih tattojev in spodaj objavljamo nekaj njegovih izdelkov.

Mogoče pa bo kdo dobil kako idejo za svojo bodočo umetnino na telesu.spremenjeno: NikMan (16.8.2016, 10:40)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!