Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre

Igralne konzole

 
 
22.8.2016, 21:05
Pozdravljeni,

rabim vašo pomoč glede igralnih konzol. Želim si kupiti rabljeno konzolo kakšno prejšnjo verzijo, ne najnovejše. Igral bi Fifo, Nba,... takšne igre, nič kaj ekstra. Nikoli še nisem imel konzole in me zanima vaše mnenje kaj je boljše. Playstation 3, Xbox 360? Kakšna je razlika med slim in navadno? Ali potrebujem kinect? Se novejše igre tudi dobijo še za te starejše konzole?

Malo pomoči prosim. Hvala.


spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 5:01)
 
 
 
22.8.2016, 22:10
Mislim, da je izbira med PS3 in Xbox 360 osebno mnenje. Nekaj glavnih razlik sta Kinect in PS Move in pa sama pestrost iger. Vsaka konzola ima nekaj iger, ki so na voljo samo na tej konzoli, PS3 ima recimo Gran Turismo igre ter Uncharted, The Last of Us, Xbox pa Forzo. Glede iger FIFA in NBA pa je večinoma enako, vendar verzije na old gen konzolah niso enake kot na PC-ju in next gen konzolah. NBA je recimo že nekaj let skoraj popolnoma enaka igra. Novih iger se danes večinoma ne dobi več, razen FIFA in NBA mogoče, vendar kot sem povedal, so te verzije že več let dokaj podobne.

Glede vprašanja če potrebuješ Kinect je to osebno mnenje, če se ti zdijo take igre zanimive.

Se pa obe konzoli da tudi odkleniti, tako da lahko prenašaš piratske igre, so pa danes igre dokaj poceni.

Sam imam PS3 odklenjen ter naloženih kar nekaj iger, vendar ga skoraj ne uporabljam več.
 
 
 
23.8.2016, 7:38
PS3 je meni še vedno top konzola, saj omogoča več kot le igranje iger. Pa tudi poceni te pride nova v trgovini. Prav tako igre na http://www.bolha.com so zelo poceni.

Poglej si predstavitev konzole Playstation 3 na spodnjem video posnetku.Najboljše igre pa na http://www.gamerankings.com/ps3/index.ht....
 
 
 
23.8.2016, 19:30
Hvala lepa za izčrpne odgovore.
 
 
 
26.8.2016, 8:42
Konzole so v zatonu. Če mene vprašaš, bodo na voljo drugačne rešitve, ki se bodo povezovale s telefoni.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!