Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pojavno okno požarnega zidu

 
 
29.8.2016, 7:22
Pred dnevi sem na prenosnik na novo naložil Windowse, sedaj pa me požarni zid skoraj ob vsakem zagonu sprašuje, če dovolim nekaterim programom dostop do interneta, kot so recimo Chrome, Spotify, uTorrent. Malo sem že raziskoval in je možno, da to povzroča program TunnelBear, vendar ga ne morem odstraniti, ker ga uporabljam.

Mogoče kdo ve, kako se lahko znebim obvestil in vedno samodejno dovolim dostop?
Hvala za odgovor
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!