Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Apple predstavil iPhone 7 in Apple Watch 2

 
 
8.9.2016, 8:00
Apple je uradno predstavil telefona iPhone 7 in iPhone 7 Plus ter potrdil govorice, da bosta nova modela zelo podobna starim, odporna na vodo, navdušila fotografe, imela nov osrednji gumb ter inovativno povezovanje s slušalkami.Na videz skorajda identični napravi, če ne štejemo skritih anten, bo poganjal hitrejši in varčnejši procesor A10 Fusion. Najcenejši iPhone bo po novem imel 32 GB podatkovne shrambe. Glasbo bo moč poslušati s stereo zvočniki ali slušalkami, ki se s telefonom povežejo prek priključka Lightning (EarPods) ali brezžično (AirPods).Dvojna kamera bo med drugim omogočala dinamično ostrenje in dvakratno optično povečavo. S telefoni bo na trg prišla že deseta večja posodobitev Applovega mobilnega operacijskega sistema iOS. Novi iPhone bo od 23. septembra v dveh svežih barvah, obe bosta črni (Black in Jet Black), na voljo tudi v Sloveniji.Vir: http://www.monitor.si/novica/apple-preds....


Včeraj predstavljeni telefon iPhone 7 (in 7 Plus) bo spremljala jabolčna ura druge generacije Apple Watch Series 2. Nosljiva naprava s pametjo bo imela enak videz in velikost zaslona kot predhodnica. Spremembe tičijo v podrobnostih in prenovljenem operacijskem sistemu watchOS 3.

Slednjega bo deležna tudi prva, po novem občutno znižana, Applova pametna ura. Apple Watch 2 bo vodoodporna do 50 metrov globine in primerna za plavalce. Vgrajeni GPS bo poskrbel za natančnejše spremljanje najrazličnejših vadb, posebna izdaja Nike pa navdušila nedeljske tekače.Vir: http://www.monitor.si/novica/jabolcna-ur....


spremenjeno: NikMan (8.9.2016, 8:08)
 
 
 
8.9.2016, 8:07
Osebno mi je bila največja novost in presenečenje Nintendo in Mario Run. Še dobro, da bo na voljo tudi za Android naprave.

Več info na http://www.zmaga.com/forum_topic.php?id=....

 
 
 
8.9.2016, 22:14
Če bi imel denar...
 
 
 
9.9.2016, 20:00
Tale video posnetek bo povedal veliko o Apple uporabnikih

 
 
 
10.9.2016, 23:56
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!