Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Motivacijski video posnetki avtorja Prince Ea

 
 
9.9.2016, 19:30
Motivacijski video posnetki avtorja Prince Ea-ja, ki bodo spremenili vaš pogled na življenje oziroma vas navdušili, da boste mogoče stil življenja spremenil vsaj za malenkost.

Vsi trije posnetki so v angleškem jeziku.Prvi video predstavi naše življenje, ki je obremenjeno s mobilnimi tehnologijami in kako bi se morali zamisliti, da v bistvu živimo v anti-socialnem omrežju in ne obratno, kot nas prepričujejo.Drugi video govori o človeku in tehnologiji, kako v bistvu si nasprotujeta. Zelo dobro in nazorno prikazan video in besedilo.Mislim, da vam bo dvignil motivacijo in sprožil veliko vprašanj o samemu sebi in okolju.Tretji video posnetek je najbolj znan in prvi motivacijski video avtorja Prince Ae. Ljudje ne obžalujejo stvari, ki so jih naredili. Ampak stvari, ki jih niso!Mislim, da vam bodo všeč vsi trije video posnetki.Več o avtorju "pesmi" najdete na https://en.wikipedia.org/wiki/Prince_Ea


spremenjeno: NikMan (9.9.2016, 20:16)
 
 
 
9.9.2016, 20:01
Velik lajk za motivacijo!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!