Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Zamenjava ventilatorja na grafični kartici

 
 
19.9.2016, 12:54
Živijo,

Ventilator, ki hladi grafično kartico na mojem PCju, je postal zelo glasen, zato sem se odločil, da ga zamenjam. Problem je, da je zalepljen in ga nikakor ne morem odstraniti. Ima kdo kakšne izkušnje s tem? Ga lahko odstranim "na silo" ali obstaja kakšen drug način?

Prilagam še sliko ventilatorja.
Lep pozdrav in hvala za pomoč


spremenjeno: aleksy (19.9.2016, 12:55)
 
 
 
19.9.2016, 14:55
Si 100%, da je res zalepljen, ker to običajno ni praksa in tudi tu na sliki meni zgleda, kot da ima vijake.

Kateri model grafične pa je to?


spremenjeno: podtalje (19.9.2016, 14:56)
 
 
 
21.9.2016, 19:30
Skozi leta uporabe se je hladilna pasta očitno tako močno zalepila na ventilator, da ventilator ni odpadel kljub temu, da sem odvil vse vijake. Težavo sem rešil tako, da sem ga "na silo" odlepil stran.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!