Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Fotografije, ki svet prikažejo s pomočjo perspektive

 
 
20.9.2016, 12:49
Fotografije včasih niso dovolj, da bi si ustvarili pravo predstavo o svetu, v katerem živimo. Seveda vsi vemo, da je stolp Burj Khalifa v Dubaju največji na svetu, vendar, ali si zares znamo predstavljati njegovo veličino? Študent Kevin Wisbith se je odločil, da bo ustvaril projekt "hitra perspektiva" in ustvaril zares zanimive obdelave.


Največji tanker na svetu, ki je dolg 460 metrov.Rudnik Mir v Rusiji, eden najglobljih rudnikov na svetu.M-1 raketni motor, ki je bil ustvarjen v 50h prejšnjega stoletja.Prazgodovinski škorpijon, ki je zrasel do 60 centimetrov.Največji teleskop na svetu, ki je iskal civilizacije v vesolju.Bombnik B-2, ki ima razpon kril 52 metrov.Titanik, največja ladja v svojem času. Bila je dolga 270 metrov.Asteroid, širok 1,5 kilometra in se nahaja v asteroidnem pasu Apollo. Vrednost surovin na njem je ocenjena na 2.400.000.000.000 evrov.Burj Khalifa, najvišji stolp na svetu, ki meri 829 metrov v New Yorku.Zvezda smrti (Death Star) iz filmskega spektakla Vojn zvezd (Star Wars). Široka naj bi bila 160 kilometrov.


spremenjeno: NikMan (20.9.2016, 13:33)
 
 
 
21.9.2016, 11:30
Važno, da je Death Star
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!