Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Tega spletnega mesta ni mogoče doseči

 
 
27.9.2016, 19:29
Pozdravljeni,
v zadnjem času (6 mesecev) se mi vedno bolj pogosto pojavlja, da mi Chrome javlja napako "Tega spletnega mesta ni mogoče doseči Naslova DNS strežnika spletnega mesta www.google.com ni bilo mogoče najti.", ko poskusim s katerimkoli drugim brskalnikom se mi stran normalno naloži. Največ težav imam z raznimi googlovimi stranmi (youtube).

DNS in DHCP nastavitve imam avtomatske in jih nisem spreminjal
 
 
 
27.9.2016, 22:15
Ali, ko se to zgodi, refresh strani pomaga ali takrat nekaj časa potem še ne deluje.

Glede na to, da v ostalih brskalnikih deluje, bi rekel, da ni težava z DNS in DHCP, ampak v brskalniku Chrome. Tako da sam bi najprej poskusil Chrome ponastaviti na privzete nastavitve.
 
 
 
30.9.2016, 10:40
Tudi meni se kdaj zgodi enako. Ponavadi pomaga, da vgasnem in ponovne prižgem WiFi na prenosniku, glede nastavitev v Chromu pa so skoraj privzete. Predvsem je čudno, ker nekatere spletne strani delujejo, druge pa ne.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!