Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Popolnoma prenovljeni Microsoftov slikar

 
 
11.10.2016, 14:36
Microsoft že kar nekaj časa dela na popolni preobrazbi legendarne aplikacije Paint (slikar) in po zadnjih informacijah je razvoj skorajda pri koncu.Spodaj si lahklo pogledate video posnetek, kjer lahko upravljanje aplikacije vidite v živo.Vmesnik se v video posnetku lahko vidi in med novostmi ni le preobleka, ampak tudi nove možnosti, kjer izstopa 3d risanje, ki bo podpiralo vnos preko digitalnega pisala.Uradnega naznanila s strani Microsofta še ni, vendar pa bo po vsej verjetnosti predstavljen 26. oktrobra, ko bo podjetje predstavljalo novosti.Če želite aplikacijo preizkusti, jo lahko snamete na naslednjem naslovu: https://www.neowin.net/news/you-can-now-....


spremenjeno: NikMan (11.10.2016, 14:36)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!