Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre

Najboljše Playstation 3 igre za dva igralca?

 
 
27.10.2016, 8:11
Zdravo.

Ima kdo kake dobre izkušnje z igrami za dva igralca na istem zaslonu? Spletno igranje mi ni družabno in bi rad nekaj enostavnega, kjer bi lahko ob pitju soka premagal prijatelja?

ModNation Racers je ena od njih. Športne igre me tudi ne zanimajo preveč. 2K športne igre mi sploh ne delajo oziroma mi zamrznejo PS3.


spremenjeno: NikMan (23.3.2017, 4:58)
 
 
 
27.10.2016, 18:30
Ob "pitju soka" imaš za bojevanje: Mortal Kombat, Playstation All-Stars, Little Big Planet, COD: Black ops, Twisted Metal, Tekken. Drugače je pa še ogromno drugih dobrih iger, ki vsebujejo split-screen le da so za co-op igranje.
 
 
 
28.10.2016, 9:07
To sem že prebral za COD: black ops. A Modern Warfare tega nima?

Hvala za info.
 
 
 
28.10.2016, 15:51
Modern warfare 2 ima tudi ja, samo black ops ma še zanimiv coop z zombiji, MW2 pa spec ops z različnimi nalogami.
 
 
 
1.8.2017, 15:08
Mortal kombat vsekakor ni tako enostavna. No je, če se gre za button mashing.

Edina igra, ki jo igram je MK in to s prijateljem 1v1, saj je tako najbolj zanimivo. Ker sva začela igrati skupaj, je boj res izenačen in izredno napeto - vendar se prava zabava začne šele takrat, ko res veš kaj delaš in med seboj povezuješ kombinacije, se braniš in tako naprej.

Zabavna pa je tudi die kurwe, sploh če jih igra več. Ostalih iger ne igram, okej mogoče še kak age of empires enkrat na leto :D
 
 
 
29.6.2020, 12:14
Zelo zanimivo, kje ga lahko prenesem in ugotovim, kako to?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!