Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Apple naprave manj zanesljive od Android naprav

 
 
18.11.2016, 1:43
V splošnem velja prepričanje, da so Apple naprave bolj zanesljive od drugih podobnih primerljivih naprav. Vendar pa podatki iz prakse kažejo, da temu vendarle ni tako.

Nedavno poročilo Blannco Technology Group je razkrilo, da je v tretjem četrtletju 62% Apple iPhone in iPad naprav utrpelo napake. Za Android naprave je bil ta procent namreč 47%.
Večin težav na Apple napravah je bilo s sesuvanjem aplikacij - 65%, medtem ko je bil ta delež za Android samo 25%. Druga najpogostejša napaka pa je bilo pregrevanje naprav.

Več na: http://www.phonearena.com/news/Report-iO....


spremenjeno: podtalje (18.11.2016, 1:49)
 
 
 
18.11.2016, 7:33
Kolegi v službi so se začeli precej pritoževati na iPhoni.

Potrebujemo tretjega igralca, Windows, Tizen ali pa kaj drugega?

Malo je dolgočasno...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!