Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Odvisnost družbe od elektronskih naprav

 
 
19.12.2016, 14:15
Moby in skladba The Void Pacific Choir sicer zelo slikovito prikazuje današnji svet, vendar pa zadane bistvo. Žal je tako res in kamorkoli pogledamo, vidimo zaslone in našo odvisnost ter posledično vodljivost.Upam, da se bo trend obrnil kmalu, saj je šlo vse skupaj predaleč.spremenjeno: NikMan (19.12.2016, 14:18)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!