Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

2017

 
 
1.1.2017, 10:32
Mi vam ne bomo zaželeli srečnega in zdravega, saj so vam to povedali že mnogi. Mesece in dneve uporabljamo zgolj zaradi boljše organiziranosti, zato lahko nov začetek leta vsi uporabimo za nekaj novega. Mogoče, da si zadamo cilj 10% manj onesnaževati planet, da povečamo za 10% optimizem in da se za 10% več učimo, tako sebe, kot druge. Predvsem to!

Zmaga.com bo tudi v 2017 z vami!

 
 
 
1.1.2017, 10:43
Brez skrbi...tudi mi bomo vedno kukal sem na Zmaga.com...ker brez Vas enostavno ne gre,če hočeš kaj zvedet.
 
 
 
1.1.2017, 11:18
2017
 
 
 
3.1.2017, 16:02
Jaz bom tudi kukala na to stran. Vse lepo želim
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!