Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Težave z Office v Windows 10

 
 
4.1.2017, 8:58
Srečno in uspešno leto 2017 vsem ZMAGOVALCEM !

Kdo pozna rešitev za težave z Office ob nadgradnji ali posodobitvi Windows 10? Kako pri Windows 10 ročno izklopiti posodabljanje Office Outlook ,ki mi povzroča težave ?

Lep dan !

 
 
 
4.1.2017, 23:44
Greš v nastavitve za Windows update, tam odpreš napredne nastavitve in odstraniš kljukico, da naj Windows posodablja tudi druge Microsoftove produkte.

Kakšne druge možnosti pa po moje ni.

Kakšne probleme pa ti povzročajo posodobitve?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!