Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Lažne novice

 
 
6.1.2017, 9:25
Lažne novice so postale posel tudi na internetu in zavedati se je potrebno, da je spletni medij skoraj brez meja in lahko tudi najmanjša laž povzroči veliko škode, na primer mrtve ali pa celo vojne.

Načeloma se človek "naje" takih novic in imajo kratko življenjsko dobo, je pa vseeno dobro vedeti, da to obstaja in je najbolje, da se jih ignorira že takoj na začetku.

Poglejte si video prispevek iz oddaje Preverjeno!spremenjeno: NikMan (6.1.2017, 9:26)
 
 
 
6.1.2017, 19:09
Temu se pa reče ironija, ko tako "dosledna, objektivna in nesenzacionalistična" oddaja, kot je Preverjeno, govori o lažnivih novicah, heh ...
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!