Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

DataBox NDAS 500 eSATA driverji 64 bit

 
 
8.1.2017, 11:51
Pozdravljeni,
obračam se na vas ker potrebujem driverje za 64 bitne windowse, ko sem kupil disk sem imel še XP je sedaj pa, ko sem se posodobil sem poleg prenosnika dobil se Win 10 ki laufajo na 64 bitih

 
 
 
8.1.2017, 22:03
Kar sem našel, sem edino 64-bitne gonilnike za Windows Vista, katere bi se verjetno dalo namestiti tudi na Windows 10.

http://www.helpdrivers.com/disks/Targa/D....

Drugače pa, glede na to, da naj bi bil to mrežni disk, zakaj sploh potrebuješ gonilnike. Take naprave običajno tečejo samostojno, konfiguriraš pa jih tako, da se preko brskalnika povežeš na napravo.


spremenjeno: podtalje (8.1.2017, 22:03)
 
 
 
9.1.2017, 10:11
Pozdravljeni, sem jih že našel oz. dobil,

Pomoje so prek helpdriver plačljivi.

Po izobrazbi sem zdravstveni tehnik, nisem informatih ;-) tako da nimam pojma kako se namesti mrezo. Jaz samo CD dam v pogon, klikam "OK" in to je to.

Lp R.

 
 
 
10.1.2017, 15:39
Pozdravljeni,

namestil sem driverje Win 10, zahteval ponovni zagon, nato pa ne je pričakal "blue screen" in me ni spustil skozi, nato sem namestil te "driverje" se na drug comp. Win7 restartal windowse in zadeva dela.

Kako to.

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!