Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Demokrati in republikanci o različnih vprašanjih

 
 
10.1.2017, 22:27
Je res, da republikanci veljajo za konzervativne in nestrpne, demokrati pa liberalne in bolj tolerantne? Bi bilo podobno stanje pričakovati tudi pri nas?Mnenja ameriških volivcev, ki predstavljajo republikance (rdeče majice) in demokrate (modre majice) o različnih vprašanjih lahko v tem zelo zanimivem eksperimentu vidite na spodnjih video posnetkih.spremenjeno: NikMan (11.1.2017, 23:25)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!