Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Katero televizijo kupiti?

 
 
24.1.2017, 21:37
Pozdravljeni,
kupujem nov televizor in izbiram med LG 55uh668v in Philips 55pus7101.
Katerega mi priporočate in zakaj?
Hvala za odgovore.
 
 
 
25.1.2017, 6:26
Verjetno je boljša izbira Philips, saj ima 100Mhz panel in tudi po ostalih specifikacijah je nekoliko boljši, tako da tu ni dileme.

Prednost je lahko tudi, da ima naložen Android. Čeprav za nekatere je to tudi slabost, saj ima recimo LG WebOS precej bolj prijazen uporabniški vmesnik, poleg tega pa ima Android na TV-jih še vedno kar nekaj težav.

Philips sicer ni na najboljšem glasu, saj so imeli uporabniki v starejših modelih z njimi precej problemov. Teh problemov naj bi bilo z novejšimi modeli sedaj manj.

Kljub zgoraj napisanemu bi se sam še vedno raje odločil za Philips. Imaš garancijo in če bo kaj narobe, bodo pač popravili.
 
 
 
25.1.2017, 7:02
Hvala za odgovor podtalje.
Zanima me še ali je še kakšen drug televizor v tem cenovnem rangu ki je "boljši" od teh dveh.
 
 
 
25.1.2017, 14:24
Če misliš malo prišparati, je zelo dober nakup tudi model Philips 55PUS6501, ki je primerljiv z 7101.

Dober je tudi SONY KD55XD8005B.

Če si pripravljen dati malenkost več denarja, je dober Samsung KS557002.

V splošnem pa je trenutno najboljši nakup Hisense 65K5510, ki je 65 inch, ima zelo dobro sliko, stane pa toliko kot drugi 55inch modeli. Firma je mogoče manj znana pri nas, čeprav gre za izmed največjih proizvajalcev TV-jev. Problem je samo, ker ga pri nas malo težje dobiš.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!