Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Ebay razlike

 
 
19.2.2017, 18:42
Živijo,

danes sem naredil prvi nakup preko ebay.com in sedaj me zanima kakšne so razlike med npr. ebay.de, ebay.at, itd. Na katerem se izplača kupovati? Je kateri cenejši? Sem novinec glede kupovanja preko ebay-a in me zanimajo kakšne informacije. Hvala.
 
 
 
19.2.2017, 22:36
Kakšne omembe vredne razlike v ceni ne bo.

Če kupuješ stvari iz Kitajske, potem je čisto vseeno, na katerem naročiš.
Sam večinoma kupujem samo na ebay.com.

Če pa te zanimajo kakšne specifične stvari oz. če iščeš prodajalca iz Evrope, pa imaš lahko nekoliko več sreče pri lokalnih verzijah ebay.

 
 
 
19.2.2017, 23:14
Kontakt ključ za Forda kupljen iz Kitajske je brez poštnine,iz ebay.de je poštnina 10,00 €. Razlika je tudi v hitrosti dostave in carini.
 
 
 
20.2.2017, 22:43
Ebay je samo spletni portal, kjer različni prodajalci prodajajo svoje stvari. Tako da, na kateri strani kupiš, ne pomeni kaj dosti.

Prodajalci se lahko odločijo, da bodo izdelek prodajali na ebay.com, ali na ebay.de, lahko pa isti izdelek tudi na obeh straneh.

Tako da, če se nekaj prodaja na ebay.de, to še ne pomeni avtomatsko, da je izdelek dejansko iz Nemčije. Na drugi strani pa se prav tako lahko izdelek iz Nemčije prodaja na strani ebay.com.

Sam v praksi kupujem večinoma kupujem samo na ebay.com.
V primerih, če želim do izdelka hitreje priti in želim, da pride iz Evrope, pa samo omejim iskanje na Evropo in je problem rešen.


spremenjeno: podtalje (22.2.2017, 16:08)
 
 
 
22.2.2017, 12:30
Super, hvala za odgovore.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!