Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Tisk velikosti A4

 
 
10.3.2017, 15:54
Pozdravljeni,

našel sem eno grafiko in jo uredil po svoje v Adobe ilustratoru. Grafika je bolj položne oblike ni A4. Sem začetnik še v tem programu in me zanima naslednje. Nikakor mi ne uspe, da bi jo "raztegnil" v velikost A4. Me ne moti če se skrči, rad bi le da zavzame celotno A4 stran. Samo za tisk jo hočem, da pokrije A4, drugače naj ostane takšna kot je. Upam, da me razumete Sem jo pretvoril v PDF(Acrobat Reader DC) in mi tudi tam ne uspe. Prosim, če lahko kdo pomaga. Hvala


spremenjeno: LiBi (10.3.2017, 15:55)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!