Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Samodejni zagon prenosnika iz mirovanja

 
 
12.3.2017, 10:49
Pozdravljeni

Imam prenosni računalnik Asus N750JK. Vedno ko dam računalnik v mirovanje se po nekem času, ko je zaprt samodejno prižge in ne ugasne dokler ne zmanjka baterije. Odpeljal sem ga že k računalničarju, ki je posodobil BIOS in na novo inštaliral windows 10. Nekaj časa je bilo dobro, sedaj pa se ponovno prižge. Kaj bi lahko bilo narobe? Ima kdo kakšno rešitev?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!