Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Prenos slik iz telefona na računalnik

 
 
17.3.2017, 15:53
Še par dni nazaj sem lahko kopiral slike na računalnik s telefona.Ko telefon
priklopim na računalnik prek usb,se samo polni,računalnik pa ga ne zazna.
Ne vem kje je kar naenkrat težava.
Hvala za pomoč.
Lep pozdrav Vili


spremenjeno: NikMan (18.3.2017, 7:22)
 
 
 
17.3.2017, 16:49
Poglej notifikacije na telefonu, ko ga priklopiš... Vrjetno ti ponudi možnosti zraven polnjenja (dostop do slik / datotek) katere moraš izbrati.
 
 
 
18.3.2017, 7:22
Probaj še z drugim kablom. Pa obe napravi resetiraj.
 
 
 
18.3.2017, 8:01
Odpri raziskovalca, kjer je gotovo ob levi strani označen tvoj telefon.
 
 
 
18.3.2017, 8:56
Kot je že napisal MC++,nekateri telefoni imajo dve možnosti ko ga priklopiš na računalnik za prenos podatkov,moj huawei P9,ko ga priklopim mi ponudi ali samo polnjenje ali prenos datotek na računalnik...
kak telefon pa imaš ?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!