Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Umrl je oče rokenrola Chuck Berry

 
 
19.3.2017, 9:17
Umrl je legendarni Chuck Berry, ameriški kitarist, pevec in glasbeni ustvarjalec, ki velja za očeta rokenrola. Poslovil se je v starosti 90 let.Berry se je kot Charles Edward Anderson rodil v St. Louisu v ameriški zvezni državi Misuri. S svojim triom je od leta 1953 igral po nočnih klubih rojstnega mesta, leta 1955 pa je z izvedbo skladbe, pozneje znane kot Maybellene, v Chicagu osvojil mlade, ki so se začeli navduševati nad novim glasbenim slogom - rokenrolom.

Več na http://www.rtvslo.si/zabava/glasba/umrl-....

spremenjeno: NikMan (19.3.2017, 9:17)
 
 
 
21.3.2017, 8:53
Vprašanje časa, kdaj bo posnet kak film o njem. Legenda RIP.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!