Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Posnetek iz leta 1983, ki vas bo spomnil na otroštvo

 
 
13.4.2017, 7:12
Ko so si otroci še krajšali čas z otroškimi igrami kot so gumitvist, skrivalnice, ristanc, metanje žabic, slepe miši, gnilo jajce, preskakovanje kolebnice, igranje s frnikolami …Lahko bi naredili vodiče, kako se te igre spet lahko igramo.spremenjeno: NikMan (13.4.2017, 7:12)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!