Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nakup grafične tablice

 
 
17.4.2017, 11:27
Mene zanima katero tablico za oblikovanje se najbolj splača kupiti trenutno. Ciljam na to da ima dokaj velik ekran in možnost prikaza dela na sami tablici. Za njo sem pripravljen odšteti do 1000€, vendar potrebujem mnenje ljudi, ki imajo kaj več izkušenj na tem področju. Za vse predloge se ze v naprej zahvaljujem

spremenjeno: toma992 (17.4.2017, 11:28)
 
 
 
18.4.2017, 14:18
Huion "Pen Display" je trenutno verjetno najbolj ugodna izbira za profesionalce. Model GT-220 je ravno pravi za tvoje potrebe in zahteve (velikost, cena).
Specifikacije si lahko ogledašna naslovu
http://huion.multimedia-r.com/izdelek/hu....
Priporočam, da pred nakupom "Pen Display"-a na spletu prebrskaš še za mnenja drugih uporabnikov, ne glede na to, za katerega se odločiš.


spremenjeno: robpok (18.4.2017, 14:23)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!