Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Stoletniki nekoč in danes

 
 
25.4.2017, 7:01
Češki fotografi Jan Langer si je vzel čas in fotografiral ljudi, ki štejejo več kot 100 let in nato fotografije primerjal s starimi, kjer so bili ti ljudje še zelo v mladih letih. Rezultat je veličasten in mislim, da vam bodo slike zelo všeč.



























spremenjeno: NikMan (2.7.2021, 21:24)
 
 
 
13.10.2023, 9:56
Zanimivo - kaj vse lahko te fotografije povedo o preteklem življenju oseb! So živele srečno, v skrbeh, ... Očitno so vse dale skozi 2. svetovno vojno, pa potem komunistični režim, ... Nekateri so še vedno nasmejani in dobrovoljni, drugi nekako zlomljeni, zagrenjeni, ... KRASNO!
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!