Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Nočna svetloba v Windows 10

 
 
28.4.2017, 0:01

Microsoft je v zadnji posodobitvi Creators Update dodal možnost nastavljanje nočne svetlobe za bolj zdravo branje.

Povezava do vsebine
 
 
 
28.4.2017, 8:43
Če trpite za nespečnostjo, neprespanostjo in utrujenostjo, razmislite, ali pred spanjem pogosto uporabljate elektronske naprave s svetlim zaslonom. Izvor vaših težav se lahko skriva v izpostavljenosti modri svetlobi. Problematične so tudi LED žarnice, vendar imamo naprave bližje sebi, zato predstavljajo večjo težavo.

Več na http://druzina.enaa.com/zdravje/kaj-je-m....
 
 
 
28.4.2017, 8:44
10 najbolj zanimivih novosti v Windows 10 Creators Update.

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!