Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Majhna pisava v Google Chromu

 
 
27.4.2017, 17:30
Zdravo,
danes ko sem odprl Chrome sem opazil, da se je pisava v Google Chromu zmanjšala. Pisava na spletnih straneh je še zmeraj ista, pomanjšala se je le pisava v zgornji vrstici. Prilagam nekaj slik, kje se je pisava zmanjšala, čeprav se iz samih slik skoraj ne vidi, da pisava ni prava. Pri bližnjicah za Chrome imam tudi nastavljeno /high-dpi-support=1 /force-device-scale-factor=1, da UI ni prevelik, vendar do sedaj nisem imel problemov s premajhno pisavo.
Pozna kdo kakšno rešitev?
Hvala za pomoč

 
 
 
28.4.2017, 22:22
Namesto force-device-scale-factor=1 poskusi uporabiti samo device-scale-factor=1

To mislim, da je prišlo z zadnjo verzijo Chrome-a in nisi edini, ki se pritožuje.

https://www.reddit.com/r/chrome/comments....
 
 
 
29.4.2017, 1:57
Sem poskusil, vendar je potem UI spet prevelik. Malo sem tudi poskušal spremeniti številko faktorja, vendar še zmeraj ni čisto enako. Upam, da bodo to kmalu popravili, če sploh bodo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!