Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Pet fotografskih trikov v eni minuti

 
 
2.5.2017, 10:03
Če radi fotografirate ali pa bi se radi naučili kaj novega, za to ne potrebujete vedno veliko denarja, saj imate doma ponavadi vse potrebno za ustvarjanje bolj zanimivih končnih rezultatov.Poglejte si video posnetek, kjer vam v eni minuti prikaže 5 različnih trikov, s katerimi boste popestrili vašo kreativno dušo.spremenjeno: NikMan (2.5.2017, 10:08)
 
 
 
9.5.2017, 8:46
Spodaj si lahko pogledate še nekaj nasvetov za domačo fotografijo.

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!