Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Je optika omejena na operaterja?

 
 
7.5.2017, 18:01
Pozdravljeni!

Čez nekaj tednov bo pri nas končana izgradnja optičnega omrežja. Izgradnjo opravlja podjetje GVO in kot vidim je to del Telekoma. Zanima me ali se lahko potem priklopimo na to optiko samo preko Telekom naročnine ali je možno tudi preko Telemachovega paketa Gold Optika. Sprašujem namreč ker imamo vsi Telemach naročnine in bi bilo vse skupaj zelo poceni.

Lep pozdrav!
Sašo
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!