Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Šolsko znanje

Nemščina: Video učenje nemškega jezika napredna stopnja

 
 
9.6.2017, 6:56
Če bi radi obnovili svoje znanje nemškega jezika, ki pa ta ne zajema le osnove, potem vam zelo priporočamo spodnjih 10 sklopov, ki so predstavljeni zares dobro, preprosto in poučno.



Vseh deset delov vas bo peljalo skozi zgodbo popotnika, kjer so v vsakem sklopu posebej razložene tudi posamezne besede. Sicer v angleškem jeziku, ampak to vas ne bo ustavilo, predvidevamo.





















spremenjeno: NikMan (9.6.2017, 6:58)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!