Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Kupovanje računalniških delov

 
 
24.6.2017, 10:46
Pozdravljeni,
rad bi si sestavil računalnik in me zanima, kje bi lahko po ugodni ceni kupil dele? Katere trgovine mi priporočate? Je ceneje naročiti iz tujine in kako je z garancijo?

Hvala za odgovore.
 
 
 
24.6.2017, 23:29
Iz tujine je nekoliko ceneje. Prav tako imaš tudi garancijo, vendar moraš za uveljavljanje garancije običajno potem izdelek pošiljati nazaj v tujino. Zato če je v tujini samo malenkost ceneje, osebno raje kupim pri nas.

Drugače pa si najprej sestavi računalnik, s točnimi komponentami. Potem pa enostavno pogledaš na spletnih trgovinah (enaa, mimovrste, ...), kje ta izdelek najugodneje dobiš.
 
 
 
25.6.2017, 10:53
Hvala za odgovor.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!