Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

90 dejstev, zaradi katerih boste postali takoj pametnejši

 
 
4.7.2017, 13:34
Ali ste vedeli, da ima noj večje oči, kot možgane ali pa da žirafa lahko poliže svoja ušesa? Poglejte si še ostalih 88 zanimivih dejstev, zaradi katerih boste postali še pametnejši.Sicer je video posnetek v angleškem jeziku, vendar vam samo razumevanje ne bi smelo delati težav, saj je vse podkrepljeno s slikami in kratkimi besedili.spremenjeno: NikMan (5.7.2017, 14:20)
 
 
 
4.7.2017, 20:52
Rad bi Vam javil, da video ne dela. Zato Vas prosim, da to čim prej odpravite.

Hvala
 
 
 
5.7.2017, 8:16
Pozdravljeni. Kje PROSIM pa je "90 dejstev, zaradi katerih boste postali takoj pametnejši" ??? Sem mislil da bo kaj napisano. HVALA.
 
 
 
5.7.2017, 14:21
Ops. Povezava je bila napačna. Je popravljeno in hvala za obvestilo.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!