Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kakšne oči bo imel moj otrok?

 
 
9.7.2017, 7:24
Kako bodo izgledali vaši otroci? Komu bodo bolj podobni, vam ali partnerju? Veliko ljudem se to vprašanje zdi zelo zanimivo in današnji znanosti se lahko zahvalimo, da nam lahko pri nekaterih napovedih celo pomaga.

Spodaj si lahko pogledate tabelo, ki vam prikaže, kakšne so možnosti, da se bodo vaši geni prenesli na vašega otroka in kateri geni so prevladujoči.spremenjeno: NikMan (9.7.2017, 7:35)
 
 
 
9.7.2017, 13:29
Zanimiva tema... Tukaj so recesivni in dominantni geni, ali ne?
 
 
 
9.7.2017, 20:20
Da, v bistvu gre za alele za različne lastnosti, ki so lahko dominantni ali recesivni.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!