Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Vse o Zmaga.com

Zakaj samo stari prispevki?

 
 
21.7.2017, 12:23
Pozdravljeni

Moram priznati, da sem zadnje čase malo, skoraj nič tu.
Me pa zanima, zakaj je 99% člankov, ki jih objavljate samo ponovna objava par let starih člankov???
Zakaj ne pišete novih? Ni več volje? Se vam ne da?

Primeri:
Človeški dosežki v vesolju NikMan | Petek, 21.7.2017
Človeški dosežki v vesolju Avtor: NikMan | Objavljeno: dne 29. november 2012, 10:11

Kako narišemo pujso Pepo Lanika | Petek, 21.7.2017
Kako narišemo pujso Pepo Avtor: Lanika | Objavljeno: dne 13. maj 2016, 01:05

To sta samo 2. V resnici so taki skoraj vsi.
Osebno vidim to kot norčevanje iz uporabnikov, češ, saj ne bodo vedeli, da so to že brali
 
 
 
23.7.2017, 22:51
Poletje je Še vseeno pa skozi leto naredimo tudi kaj novega, pa staro je še vedno zanimivo. Seveda pa je možnost dodajanja novih vsebin vsem na voljo, pa še enostavno je. Boš dodal kako vsebino?
 
 
 
24.7.2017, 7:04
Glede tega je tako, da vzdrževanje take strani ter pisanje novih lekcij zahteva kar precej časa in se trudimo po najboljših močeh.

Pri lekcijah je tako, da je včasih že kar težko dobiti kakšno dobro idejo, ki bi bila uporabna za večino uporabnikov. Tako so recimo npr. za Word že pokrite vse splošno uporabne stvari. Glavne stvari se pri Wordu že nekaj let niso spremenile, tako da je težko dodati nekaj čisto novega.

Iz tega razloga se tudi objavljajo kakšne že objavljene lekcije, ki kater niso bile objavljene dlje časa ter so še vedno aktualne in zanimive. To ne smatramo kot norčevanje iz uporabnikov, ampak na to bolj gledamo tako, da se spomni na kakšno uporabno stvar, ki se ne uporablja vsakodnevno in marsikomu komu pride prav.

Glede lekcij se trudimo in tudi še vedno dodajamo nove, bi si pa želeli, da bi tudi ostali uporabniki malo več sodelovali pri novih lekcijah ter tako širili skupno znanje in bi bilo tako novih lekcij več. Zato imamo na strani možnost, da lahko uporabniki sami dodajajo nove lekcije in bomo vsake nove lekcije zelo veseli.
https://zmaga.com/contribute.php


spremenjeno: podtalje (24.7.2017, 7:05)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!