Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Pomoč outlook profesional 2016

 
 
26.7.2017, 9:19
Živjo,
nekaj sem izklopil v outlooku in mi več ne prikazuje seznama nedavnih elementov (datotek) v outlooku, ko želim pripeti v novo e-sporočilo. Zadeva je zelo uporabna, ker ti ni potrebno iskati po mapah, kje je ta dokument.

Poizkusil sem že vse živo vendar nikjer ne najdem navodila, kako to nazaj vklopim.

Bi kdo znal pomagat?

Slika prikazuje kako bi moglo bit. Pri meni pa je vse prazno.

 
 
 
27.7.2017, 9:12
Uspel.

Rešitev je v windowsih in ne v outlooku. Označeno v sliki.

 
 
 
27.7.2017, 13:24
Zanimivo, da je to stvar Windows in ne Outlooka.

Hvala za informacijo, bo verjetno še komu prišlo prav.
 
 
 
1.8.2017, 15:06
Za sinhronizacijo elektronske pošte ti priporočam Thunderbird. Uporabljam že par let in je zadeva vrhunska, ko se je enkrat navadiš.

Tako pri iskanju stare pošte, dodajanju prejemnikov, preglednosti in označevanja predala. Sem poizkusil z outlookom, vendar nisem bil navdušen.
 
 
 
2.8.2017, 8:48
Hja, v službi imaš tisto kar ti dajo.
 
 
 
2.8.2017, 9:31
Ni res, izbral sem si ga sam.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!