Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Osvežitev slik v glasbeni knjižnici na Androidu

 
 
29.7.2017, 11:51
Zelo rad si urejam ovitke albumov priljubljenih skladb in vsake toliko tudi zamenjam ovitek. Vendar pa ga Android ne upošteva in mi še vedno raje prikazuje prvotnega. In to vse zaradi istega imena (meta tag) v imenu albuma.

Ker pa ne želim imena albuma zamenjati, sem malo pobrskal in ugotovil, da lahko shranjeni pomnilnik (cache) pobrišem in program za predvajanje bo v nekaj sekundah ustvaril novega.

Shranjene slike se nahajajo na spodnji lokaciji:

/storage/emulated/0/Android/data/com.android.providers/media

Uporabljam Galaxy Note4. Mogoče bo komu prišla ta informacija prav.

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!