Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Freedos - Namestitev win7

 
 
7.10.2017, 16:55
Pozdravljeni, danes sem kupil novo racunalnik s freedosom in sedaj mi nikakor ne uspe namestiti windowsa. V biose sem prisel s tipko F1 in v zavihku Startup nastavil Boot Mode na Legacy. Ko se racunalnik zazene ne zazna dvdja. Nastavil sem tudi Secure Boot na Disabled vendar nic ne pomaga. Racunalnik pa je Lenovo.
Prosim za pomoc.
 
 
 
7.10.2017, 19:11
Ali ima tvoj računalnik mogoče še kakšno drugo tipko poleg tipke za vklop. Moj Lenovo prenosnik jo ima in z njo lahko zaženem USB in DVD. Drugače pa misli, da lahko v biosu nastaviš, kateri medij naj ti računalnik začene najprej.
 
 
 
8.10.2017, 1:01
Hvala za odgovor Wolf.
Težavo sem opravil tako, da sem dal windows na USB in ga naredil "bootable", in je takoj zaznalo USB in postopek namestitve se je lahko pričel
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!