Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Kazen za prometne prekrške iz Italije

 
 
7.12.2017, 8:41
Pozdravljeni.

Ali ima kdo izkušnje s prometnimi prekrški, storjenimi v Italiji? Meseca marca sem vozil po nekem omejenem področju v Boloniji (kot turist žal nisem vedel), decembra pa prejel kazen, ki znaša slabih 100 evrov ali pa 200 po določenem času, če ne plačam takoj.

Po forumih sem bral, da je račun pravi, kljub temu, da je znotraj nek čuden e-poštni naslov (pmbologna@babyloweb.eu). Pravijo tudi, da me verjetno ne bodo izterjali, ampak mi pa lahko orenk zagrenijo življenje naslednjič, če mi preverijo dokumente in vidijo v evidenci, da imam neplačano kazen.

Prav tako mi pravijo, da bi morala biti kazen v slovenskem jeziku in da je čas za pošiljanje kazen do 150 dni. Pri meni je bila kazen izrečena v angleškem jeziku, brez fotografije in poslana krepko po tem času.

Račun bom verjetno plačal, vendar pa me zanimajo vaše izkušnje? 
 
 
2.7.2018, 12:10
Pozdravljen,
danes sem tudi jaz prejela tako pošto. Zanima me kako si ti rešil. Hvala, Ana
 
 
 
2.7.2018, 14:08
Sem našel en članek na to temo:
https://siol.net/novice/slovenija/voznik....

Čeprav sem sam drugače bolj mnenja, da ne gre za prevaro, res pa je, da nisem kaj podrobno raziskoval.
 
 
 
2.7.2018, 17:09
Hvala za članek.
Bom preverila še na policijski postaji.
 
 
 
2.10.2018, 18:32
Pozdravljena,

danes tudi jaz dobil tako pošto. Me zanima, če sta še kaj zvedela?
Hvala, Matej
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!