Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kolikšna je skupna teža ježka, zajčka in lisičke?

 
 
5.2.2018, 9:21
Kolikšna je skupna teža ježka, zajčka in lisičke?

 
 
 
5.2.2018, 9:36
Dan,

jaz tako po kmečko kot na živilski tržnici. Zgornji dve slikici mi data mislit, da je lisička 10 kg težja od zajca. Se pravi, da če na sliki levo spodaj odštejemo teh deset kil in preostanek damo na pol dobimo težo zajca. Dodamo še deset kil in je to lisička. In s pomočjo slikce levo zgoraj dobimo težo ježka.
3, 7, 17 torej le desno spodaj 27kg.

PS: Le kdo tehta gozdne živali?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!