Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Iščeva ljudi za sodelovanje v zanimivih projektih (web-dev)

 
 
8.5.2018, 19:50
Pozdravljeni!
Že pred nekaj meseci sva se s prijateljem, s katerim sedaj skupaj dosti sodelujeva na različnih projektih, srečala s kripto valutami. Na začetku sva začela z investiranjem in vse bolj ko sva raziskala ta svet, vedno več zanimivih stvari sva našla, o tej novi tehnologiji. Pred kratkim sva se srečala, s tako imenovanim "decentraliziranim internetom" na kateremu se gradijo nove platforme. Prišla sva tudi sama do nekaj idej in naredila načrt kako jih realizirati. Imava odličen plan, ki bo lahko zelo uspešen, manjkajo nama le še osebe, katerim bi lahko zaupala in predstavila idejo. In sicer osebe, ki jih iščeva, morajo imeti iskušnje z web-developmentom. Če je kdo zainteresiran, naj se javi, da mu podrobneje predstaviva idejo.


spremenjeno: toma992 (9.5.2018, 5:58)
 
 
 
9.5.2018, 5:43
Prvi projekt, ki je že v polnem zagonu je stran na kateri bodo uporabniki plačani za objavo kuharskih receptov. Kmalu bo na "srecipes.io" objavljena tudi informativna spletna stran, na kateri bo mogoče poizvedeti več o samem projektu in se tudi pridružiti skupnosti in prav tako ekipi.spremenjeno: toma992 (9.5.2018, 6:01)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!