Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre

Davki pri prodaji CSGO skinov

 
 
9.6.2018, 11:54
Zanima me ali mogoče kdo ve kako je z davki, če prodam skine pri igri CSGO. Kolikor sem bral, naj bi bilo to odvisno od zakonodaje vsake države posebej. Mogoče kdo ve kako je to pri nas, ali je enako, če denar pustim na Pay Palu ali če ga dvignem na bančni račun?

Hvala za odgovor
 
 
 
11.6.2018, 0:47
Če denar pustiš na PayPal ali pa ga preneseš na bančni račun, je povsem isto. Ker če moraš plačati davek, potem je to ob prodaji.

Glede samega davka sicer nisem 100%, ampak mislim, da če izdeluješ nove skine in jih potem prodajaš naprej, potem moraš registrirati dejavnost in v okviru tega plačati davek. Če pa gre za "rabljene" stvari, torej, da si ti nekaj kupil in potem prodaš naprej, pa ti tega ni potrebno prijavljati, seveda če to ne delaš redno, kar bi se spet lahko smatrala kot dejavnost.
 
 
 
18.8.2020, 6:29
Imam iste dvome kot vsi.spremenjeno: Losa (18.8.2020, 6:30)
 
 
 
18.11.2020, 10:53
To bo zagotovo vprašanje za Furs. Kolikor je meni znano je zagotovo davek ali 27.5% ali pa ga ni... recimo pri igranju stav va tujih stavnicah kot do partypoker: https://stave.myprobet.com/stavnice/part.... davka ni... Recimo na e-stavah pa je... smešno
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!