Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Računalništvo

Odstranitev vsiljevanih oken za varnostno shranjevanje datotek

 
 
6.8.2018, 18:40
Ne vem od kdaj in zakaj se mi neprestano ob prijavi v PC prikaže okno, v katerem Google propagira "backup" fotografij. Šel sem že skozi vse nastavitve, žal te vsiljene ponudbe ne morem ali pa ne znam trajno odstraniti. In je tudi ne rabim, ker sam ukrepam kadar je treba kaj pomembnega shraniti na zunanji disk ali kam drugam. Kaj mi še preostane? Ima kdo od vas isti problem? Prosim za nasvet.
 
 
 
8.8.2018, 13:34
Tu mi je malo čudno, da ob prijavi v računalnik Google propagira backup fotografij. Da ne gre slučajno za Micrtosoft in OneDrive?

Ali je možno prilepiti kakšno sliko zaslona, da bomo točno vedeli, na kakšen način se to pojavi?
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!