Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Selfie stick od Xiaomi

 
 
23.8.2018, 10:46
17 evrov. Je tripod. Selfie stick in poleg dobiš še Bluetooth daljinec. Zelo kompakten in zelo kvalitetno deluje. Zaz daj ga zelo priporočam in objavljam nekaj slik, da si boste lažje predstavljali.spremenjeno: NikMan (23.8.2018, 14:42)
 
 
 
23.8.2018, 13:42
Vprašanje je samo, za kakšen namen bi človek to sploh rabil.
 
 
 
23.8.2018, 14:41
Moj fotr je vedno rad kupoval fotoaparate in z njimi naredil veliko fotografij nas mulcev in kasneje. Problem pa je, da njegovih fotografij nimam veliko oziroma zelo malo skupnih. In mislim, da je temu ta aparatura tudi namenjena.

Prav tako tripod za ustvarjanje timelapsov in še kaj.

Kupil sem ga na https://www.gearbest.com/stands-holders/....

 
 
 
24.8.2018, 0:07
Koliko časa pa si čakal, da si dobil? Ker Gearbest ni ravno na dobrem glasu.
 
 
 
24.8.2018, 9:29
Naročil 10. avgusta, dobil 13. avgusta. Za moje pojme kar dober čas.

Sem pa naročil že kar nekaj stvari na GearBest in sem do sedaj zadovoljen. Najbolj mi je všeč možnost plačevanja z PayPal.
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!