Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Igre

call of duty black ops 4

 
 
22.9.2018, 10:56
Že probal kdo to igro, sploh mode z imenom blackout, različica PUBG Igra sicer vredna 60€...kr neki cekinov
 
 
 
1.7.2019, 11:00
Poskušal sem Call of Duty: Black Ops Zombies apknite, vendar je mobilna različica in vredno $ 6.99
 
 
 
4.6.2020, 11:00
Igra je sicer ze izumrla, nisi pa nič zamudi če jo nisi gral. Pač ok igra,, je pa sedaj od COD na voljo Warzone ki pa je free, tako na PC, PS4. Se splača probati, čeprav zna tudi ta kmalu ugasniti (ker je veliko hackarjev spamarjev, ki delijo tudi https://pro-stave.com/pokerstars/ in podobne reklame). Skratka, probaj še to dokler še kdo igra. Najboljše kar je je pač to da je povsem brezplačana, tukaj več info https://www.callofduty.com/warzone
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!