Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Huawei Mate 7 pomoč

 
 
24.10.2018, 19:24
Zdravo, mi morda lahko kdo pomaga?
Namreč, ko prejmem SMS sporočilo na tem telefonu, na ikoni za sporočila ni nobene oznake, koliko je prejetih, a neprebranih sporočil. Do sedaj je bilo to v redu, sedaj pa to ne deluje več, torej sploh ne vem koliko sem dobila sporočil, ki jih takoj ne preberem. Morda kdo ve, kaj je tu narobe?

hvala za odgovore.

 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!