Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Zanimivosti

Kako se naredi slime (sluz)?

 
 
28.12.2018, 9:33
Sara in Lana pokažeta postopek domače izdelave sluzi (slime). Zelo priljubljena reč med otroki, mladino in tudi starejšimi. Malo kreativnosti in packanja nikoli ne škodujePotrebujete posodo, žlico, lepilo UHO glupen, peno za britje, tekočino za leče, jedilno barvo in po možnosti še bleščice.spremenjeno: NikMan (30.12.2018, 19:36)
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!