Kliknite tukaj, da si ogledate profil, kot ga vidijo drugi
 
Domov > Forum > Raznoraznarije

Nakup LCD TV velikosti 40 inč

 
 
5.1.2019, 19:44
Živjo !
Potrebujem odgovore na nekaj vprašanj pri nakupu TV !
Potrebujem 4K Smart TV 40 inč(majhen prostor) .Nekatere stvari sem prebral ,vendar nikjer ne morem dobiti podatkov o daljinskem upravljavcu , o avtomatskem posodabljanju kanalov ,tako da ni potrebno ob namestitvi vedno znova nastavljati priljubljene kanale kot je to pri SAMSUNGU . Enostavnost daljinca in nastavitev je zelo pomembna,ker bo TV gledala starejša oseba.Kaj pa Sharp LC-40UG7252E 40" (102 cm) 4K Smart TV.........ugodna akcijska cena . Sploh te firme ne poznam .
Prosim za prijateljsko pomoč !
 
 
 
5.1.2019, 23:58
Povej še, kaj bo glavni vir TV signala. IPTV, kabelska, DVB-T?

V splošnem je Sharp solidna firma in glede na to, da bo TV gledala starejša oseba, bo slika po moje povsem OK.

Kar se pa daljinca in ostalih nastavitev tiče, pa je res težko reči, ker take podatke običajno težko najdeš in lahko šele vidiš, ko dejansko uporabljaš TV. Ena varianta je, da greš v kakšno trgovino, kjer ta TV prodajajo in si tam ogledaš.
 
 
 
6.1.2019, 13:38
Strinjam se glede izbire v trgovini ,žal pa tam nimajo vseh modelov ,ki jih dobiš na spletni trgovini . Glede signala imajo kabelsko TV .
 
 
Prijava in registracija
 
 
 
Zmaga.com ponuja brezplačno in razumljivo učenje računalniških programov, vas na enkraten način spozna z različnimi svetovnimi jeziki, s podrobno obrazloženimi recepti prikaže čare kulinarike in vam prežene strahove pred domačimi opravili.
 
 
Poleg tega lahko prebirate poučne članke, ki so namenjene širjenju naše splošne razgledanosti ter preverite svoje znanje z priljubljenim in enostavnim sistemom za preverjanje znanja. Če med vsebinami, ki se dodajajo vsak dan, ne najdete želenega znanja, je za vaša vprašanja na voljo dobro obiskan forum, kjer lahko tudi aktivno sodelujete. V primeru, da bi radi svoje praktično znanje delili z ostalimi, pa to lahko storite preko preprostega vmesnika za dodajanje vsebin. Zmagajte z znanjem z Zmaga.com!